Om Kosttilskuddsguiden

Kosttilskuddsguiden eies og drives av Venerolink AB. Hvis du vil komme i kontakt med oss, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor. Nettstedet har vært i vårt eierskap siden midten av 2016, men det var ikke før slutten av samme år at nettsidebyggingen startet på riktig måte. Hovedformålet med nettstedet er å veilede deg som forbruker i en jungel av ulike kosttilskudd. Vi gjør dette gjennom en rekke faktorer, hvorav noen er som følger:

Vi finner ut, gjennomgå og dele informasjon og fakta om ulike typer kosttilskudd. En del av informasjonen bør inneholde hvor godt et bestemt emne skal brukes i form av kosttilskudd. Noen grupper av mennesker, som gravide eller personer med høyt blodtrykk kan ha problemer med forskjellige stoffer, og bør derfor ikke bruke noen form for kosttilskudd i disse tilfellene. Vårt primære mål i disse to tilfellene er å gi råd til disse menneskene om ikke å konsumere kosttilskuddene de kan ha hatt helseproblemer med.

Vi samler doseringsanvisninger for kosttilskudd fra eksempelvis Livsmedelsverket.se for å sikre at du vet hvilken dose du trenger. Bare vær oppmerksom på at forskjellige mennesker har forskjellig følsomhet for visse kosttilskudd, og alltid konsultere legen din dersom du er usikker på om du skal ta et supplement eller ikke.

Vi jobber kontinuerlig med å holde deg oppdatert med distributører av kosttilskudd til gode priser. I tillegg til prisen på premiene, verdsetter vi også fraktkostnader, leveringstider og generell kvalitet på kundeservice. Vårt hovedmål med dette punktet er at du ikke bør bli skuffet over de butikkene vi anbefaler. Fordi vi får en liten provisjon når du kjøper et supplement til disse forhandlere gjennom Kosttilskuddsguiden.com kan vi fortsette å holde denne siden oppdatert med produkttesting, den nyeste informasjonen og hjelpe deg med å finne de beste prisene.

Noen av butikkene på det svenske markedet som vi anbefaler for øyeblikket er:
- Gymgrossisten
- mecindo

Vi jobber jevnlig for å finne de beste prisene for produktene du er interessert i å kjøpe. Blant annet har nettstedet vårt en uprogrammert kode som kontinuerlig søker på nettet for prisjusteringer.

Kosttilskuddsguiden
Kontakt oss